وقوع آتش سوزی در واحد ۷۵ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خطر ورود انواع جدید کرونا از طریق مرزها | روزانه ۶ هزار مسافر نوروزی غربالگری می‌شوند

  • کد خبر: ۶۲۰۸۹
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۳
خطر ورود انواع جدید کرونا از طریق مرزها | روزانه ۶ هزار مسافر نوروزی غربالگری می‌شوند
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به امکان ورود انواع جدید و جهش ‌یافته ویروس کرونا از مرزها، گفت: روزانه بیش از ۶ هزار مسافر نوروزی در مرزهای رسمی کشور غربالگری می‌شوند و تا امروز تست ۳۰ نفر مثبت بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر ظهر امروز در بازدید از پایگاه امداد و نجات یادمان سردار شهید محمد اینانلو در ملارد در خصوص مشارکت جمعیت هلال احمر برای کنترل بهداشتی مسافران در مبادی مرزی رسمی فعال کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت بهداشت با هماهنگی جمعیت هلال احمر و وزارت راه و شهرسازی دستورالعمل چگونگی استفاده از ظرفیت این جمعیت برای استقرار در مبادی مرز‌های زمینی، ریلی، هوایی و دریایی و کنترل مسافران را اجرا می‌کند.

وی با اشاره به ضرورت اجرای این طرح گفت: با توجه به ورود روزانه حدود ۶۵۰۰ مسافر از مبادی مرزی رسمی و خطر ورود انواع جدید و جهش یافته بیماری کرونا از سوی مسافران مبتلا، کمبود امکانات و به ویژه منابع انسانی وزارت بهداشت برای مدیریت این بخش، توانمندی جمعیت هلال احمر و ظرفیت‏‌های داوطلبانه موجود در این سازمان برای مشارکت و بسیج ملی برای ریشه‏‌کن کردن بیماری در کشور بسیار مؤثر است.

رئیس جمعیت هلال احمر با تأکید بر لزوم عدم انجام سفر و ماندن در خانه به منظور کنترل شیوع ویروس بیان کرد: تا امروز بیش از ۲۰ هزار نفر از مسافران نوروزی در مبادی ورودی کشور غربالگری شده‌اند که تعداد ۵ هزار مورد تست رپید و تعداد ۳۳۵۰ مورد تست PCR انجام شده که از این افراد، تست ۳۰ نفر مثبت بوده و در قرنطیه به سر می‌برند.

همتی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۱۷ مرز وجود دارد که از این تعداد ۹۵ مرز فعال و ۳۲ مرز رسمی، مسافرپذیر بوده که این مرز‌ها در ۱۶ استان کشور واقع هستند.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->